Home Milieu

Milieu

Bijeenkomst Brzo werkgroep 15-2-2018

Meer weten?
Photo Jette Muijsson
Jette Muijsson:
033 422 13 79
jm [at] kwa [dot] nl

Afgelopen 15 februari heeft de Brzo werkgroep weer een bijeenkomst gehad. Het thema van deze middag was Contractormanagement en werkvergunningen.

KWA-adviseur Jan van Pelt heeft in het verleden een systematiek ontwikkeld voor contractormanagement en heeft de aanwezige bedrijven hierin meegenomen: Hoe ga je om met contractors? Wat verwacht je van hen? Wat moet je zelf als bedrijf organiseren? Welke regels hanteer je? Allemaal vragen die aan bod kwamen in de presentatie.

Ook hadden alle aanwezige bedrijven hun werkvergunning toegestuurd, om deze in de groep te presenteren en bediscussiëren. Vragen als Waarom hanteer je deze methodiek? en Wat zijn de sterke punten en wat zijn mogelijk zwakke punten? kwamen aan de orde. De aanwezige bedrijven hebben open en eerlijk informatie en best practices gedeeld. Het was weer een interessante bijeenkomst.

De Brzo werkgroep bestaat op dit moment uit zo’n 15 bedrijven. Wilt u ook lid worden van deze werkgroep? Of wilt u eerst een bijeenkomst (kosteloos) bijwonen? Dat kan!

Voor data en/of onderwerpen kijkt u op www.brzowerkgroep.nl. Of u mailt naar Karlijne Mans via secretariaat [at] brzowerkgroep [dot] nl.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) : ing. Jette Muijsson ing. Henk Bootsma

Kennisgebied: Milieu

Geschreven op vrijdag 23 februari 2018 door ing. Jette Muijsson

Share Share |

Syndicate content